Wiki

 

Plaatselijk Informatieboek Oss

Wilt u zakelijk online adverteren voor uw bedrijf in Oss? In navolging van de Plaatselijke Informatieboeken welke Uitgeversgroep van Zwienen in 27 gemeentes uitbrengt, hebben wij om onze klanten nog meer service te kunnen bieden ons grote informatiebestand gepubliceerd op Internet. In het Plaatselijk Informatieboek Oss kunt u online een advertentie plaatsen. Als extra service bieden wij de mogelijkheid van banners en links vanuit ons digitale bestand naar webpagina's en e-mail adressen zodat er snel nadere informatie ingewonnen kan worden over de vermelde bedrijven. 

Adverteren met een banner in Het Plaatselijk Informatieboek Oss

Online adverteren begint vaak bij een banner. Een banner is een grafisch vormgegeven reclame op het internet. Door op een banner te klikken wordt een pagina geopend waar meer informatie over het geadverteerde te vinden is. 

Meer bekendheid in Oss

Wilt u met uw bedrijf meer klanten, meer omzet door meer bekendheid te krijgen onder de mensen die in uw plaats of streek geïnteresseerd zijn? Adverteren in Het Plaatselijk Informatieboek Oss is hét middel om zichtbaar te zijn bij de mensen die u als klant wilt hebben. 

Het Plaatselijk Informatieboek Oss bestaat uit:

 

  • Gemeentelijk en overige instellingen
  • Alfabetische rangschikking van bedrijven
  • Rangschikking per beroep, inclusief index
Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Het laatste nieuws in Oss: